Добре дошли! Вход или регистрация

За нас

PazaruvaiLesno е електронен магазин от ново поколение, който визуализира продукти, предназначени за интернет потребителите и с това извършва услуги по доставка и снабдяване на тези потребители с избрани от тях стоки, предлагани от PazaruvaiLesno. Основната ни цел е повишаване на качеството на предлаганите услуги и по този начин спечелване на по–голям пазарен дял и успешно преодоляване на конкуренцията.

Основна част от структурата на PazaruvaiLesno са практическите екипи, които се състоят от висококвалифицирани в областта специалисти по консултиране на клиентите за търсените от тях стоки и услуги. Гаранцията за качеството което Вие заслужавате се постига с професионалното отношение на целия екип, който преминава през предварителна подготовка и обучение.

Направленията, към които е насочена дейността на PazaruvaiLesno е предлагането на стоки в сферата на санитарната хигиена, както в личен , така и в професионален план:

  • за дома – почистващи препарати, перилни препарати, хартиени консумативи, домашни потреби, средства за почистване, продукти за градината и др.
  • за нея и него – козметика, парфюмерия, хигиенни материали
  • за детето – всичко свързано с хигиената при отглеждането на децата от най ранна възраст
  • за професионалиста – професионални средства за почистване, препарати и почистваща техника
  • за офиса – всякакви консумативи и аксесоари за офиса, канцеларски материали, офис техника и обзавеждане
  • за ХОРЕКА сектора – почистващи препарати, тоалетна хартия, кърпи за ръце,  салфетки, домакинска хартия, кухненски ролки, санитарни консумативи, дозатори и диспенсъри, средства и консумативи за почистване
  • за автомобила – всичко свързано с хигиената и добрият външен вид на автомобила
  • за градината – всичко свързано с изграждането и поддръжката на добрият вид на всяка една градина и зелена площ
  • за направления, които тепърва ще се развиват от PazaruvaiLesno

Предимството да използвате PazaruvaiLesno е, че пестите средства и време, за безцелно обикаляне в търсенето на желаната от Вас стока. С няколко клика ще намерите всичко, което търсите и то ще ви бъде доставено до вашата входна врата.

Използвайте спестеното време при пазаруването от нас, като обърнете повече внимание на Вас и Вашите семейства.

Спестете време, бъдете щастливи!!!

Приятно пазаруване с PazaruvaiLesno

2012 SHOP